+31 (0) 77 320 8383 info@alizonne.nl
msl-hmjzmsl-hmjz2
hsl-wjdhsl-wjd-layer
hsl-ajhsl-aj-layer

Hier moet je zijn op bezoek bij Alizonne.

In Vlijmen vind je de privékliniek Alizonne, een kliniek waar ze in veel cosmetische behandelingen zijn gespecialiseerd. We nemen een kijkje bij Dr. Claudia van der Lugt!

Wist je dat op bezoek bij Alizonne.

Wist je dat maar 14% van de plastische chirurgie gaat om cosmetische ingrepen? En wist je dat er op dit moment meer vrouwen bezig zijn met de opleiding tot plastisch chirurg dan mannen? Wist je dat was op bezoek bij Alizonne en maakte een impressie.

Inge Ipenburg test Ulthera

Een face-lift tijdens je lunch-pauze. Met de ‘Ulthera behandeling’ heb je binnen een uur weer een fris koppie en het is nog bijna pijnloos ook. Inge Ipenburg testte deze behandeling voor shownieuws.

Je hoeft maar naar de gezichten van Joan Collins, Dolly Parton en Cher te kijken om te weten dat eeuwige jeugd niet bestaat. Net als vele anderen, zijn ook deze sterren al jaren in gevecht met moeder natuur en doen ze er alles aan om zo rimpelloos mogelijk te blijven. Maar voor degene die het grove hak en snijwerk niet zien zitten, maar wel graag een strakker gezicht willen, is er nu dus ook een vrijwel pijnloos alternatief namelijk de Ulthera behandeling.

Hierbij hoef je niet onder het mes zoals bij een traditionele facelift. Het is een korte behandeling van rond de 40 minuten. Met een apparaat sturen ze geluidsgolven in je huid, je huidlagen worden op die manier verwarmd en daardoor maakt je huid nieuw collageen aan: oftewel, je huid verjongd en komt weer strakker te staan.

Altijd Jong bij Alizonne.

Alizonne heeft het Certificaat “Aanbevolen door Altijd Jong” mogen ontvangen voor de erkenning gekozen te zijn als expert in haar vakgebied. Altijd Jong is een wekelijks programma in de vorm van een magazine: Wekelijks terugkerende items met andere thematiek. Uiteraard kun je alleen ‘Altijd Jong’ zijn wanneer je meerdere aspecten van een mensenleven onderzoekt en toepast. Daarom tref je in elke uitzending gedegen wetenschappelijk en proefondervindingrijk onderzoek op het gebied van gezondheid, vitaliteit en gelukkig worden, zijn en blijven.

Het RTL programma “Altijd Jong” was te gast bij Alizonne. In deze uitzending geeft Claudia van der Lugt uitleg over de Meso Therapie.

Testimonial Claudia van der Lugt

Drs. Claudia van der Lugt is als arts geregistreerd in het Nederlandse BIG-register. Sinds de start van haar kliniek in 1997 zijn door haar behandelconcepten ontwikkeld op het gebied van medische gewichtscorrectie, rimpel- en huidbehandeling.

Testimonial Claudia van der Lugt en Karin Manders

Drs. van der Lugt heeft sinds 1997 een behandelconcept ontwikkeld dat gericht is op snel en verantwoord verminderen van het lichaamsgewicht, verbetering van de lichaamscontouren, stabilisatie op het streefgewicht en optimalisering van de algehele gezondheid. De uitzonderlijke resultaten van dit concept hebben geleid tot grote belangstelling uit de medische wereld en inmiddels wordt de Alizonne Therapie ook aangeboden bij Karin Manders van Salon Intense.