+31 (0) 77 320 8383 info@alizonne.nl
arts_cvdl-150×150

Drs. Claudia van der Lugt is als arts geregistreerd in het Nederlandse BIG-register onder nr. 19032920501. Sinds de start van haar kliniek in 1997 zijn door haar behandelconcepten ontwikkeld op het gebied van medische gewichtscorrectie, rimpel- en huidbehandeling. Als lid van diverse (internationale) organisaties, zoals de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, European Society for Laser Aesthetic Surgery, Netzwerk-Lipolyse, Network Global Health en Anti-Aging Medical Society, neemt zij regelmatig deel aan uitwisseling van de nieuwste ervaringen en ontwikkelingen op haar vakgebied. Haar gedrevenheid en streven naar perfectie hebben geleid tot unieke resultaten in de behandeling van overgewicht, diabetes, schildklierafwijkingen, syndroom-X en huidproblemen. In 2007 is door haar de Dutch Aesthetic Laser Association opgericht.

arts_ebh-150×150

Drs. Els Beerepoot-Hillebrand is sinds januari 2003 werkzaam bij Alizonne. Zij is in het BIG-register geregistreerd als arts-homeopaat onder nr. 39021534401. Haar belangstelling voor de mens als geheel, in plaats van onderverdeeld in stukjes aandoening, deed haar op zoek gaan naar verruiming van haar kennis. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als huisarts, heeft zij de studie homeopathie voor artsen voltooid.
In de Alizonne-behandelconcepten voor preventieve geneeskunde vindt zij de mogelijkheid haar streven naar een holistische benadering tot uiting te brengen. Zij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van ‘de mens in zijn omgeving’ (diabetes, voeding, diëten etc.).