+31 (0) 77 320 8383 info@alizonne.nl
Claudia van der Lugt

Claudia van der Lugt - Arts

Drs. Claudia van der Lugt is als arts geregistreerd in het Nederlandse BIG-register onder nr. 19032920501. Sinds de start van haar kliniek in 1997 zijn door haar behandelconcepten ontwikkeld op het gebied van medische gewichtscorrectie, rimpel- en huidbehandeling. Als lid van diverse (internationale) organisaties, zoals de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, European Society for Laser Aesthetic Surgery, Netzwerk-Lipolyse, Network Global Health en Anti-Aging Medical Society, neemt zij regelmatig deel aan uitwisseling van de nieuwste ervaringen en ontwikkelingen op haar vakgebied. Haar gedrevenheid en streven naar perfectie hebben geleid tot unieke resultaten in de behandeling van overgewicht, diabetes, schildklierafwijkingen, syndroom-X en huidproblemen. In 2007 is door haar de Dutch Aesthetic Laser Association opgericht.

ebh

Els Beerepoot-Hillebrand - Arts

Drs. Els Beerepoot-Hillebrand is sinds januari 2003 werkzaam bij Alizonne. Zij is in het BIG-register geregistreerd als arts-homeopaat onder nr. 39021534401. Haar belangstelling voor de mens als geheel, in plaats van onderverdeeld in stukjes aandoening, deed haar op zoek gaan naar verruiming van haar kennis. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als huisarts, heeft zij de studie homeopathie voor artsen voltooid.
In de Alizonne-behandelconcepten voor preventieve geneeskunde vindt zij de mogelijkheid haar streven naar een holistische benadering tot uiting te brengen. Zij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van ‘de mens in zijn omgeving’ (diabetes, voeding, diëten etc.).

gj

Ghislaine Janssen - Receptioniste

Mijn taken pakket bestaat onder andere uit: Planning maken,  offertes maken en uitgeven, telefonisch contact met de mensen, gastvrouw, bestellingen.
Sinds 1998 werkzaam bij Alizonne. Begonnen als praktijk assistente en sinds 2007 als administratief medewerkster.

ym

Yvonne Meijer - Boekhoudkundige

Functie Administratief medewerkster. Sinds 2014 werkzaam bij Alizonne. Ik ben verantwoordelijk voor de verwerking van de financiële administratie en overige administratieve werkzaamheden.

id

Ilse Dam - Receptioniste

Ik ben sinds 2001 werkzaam bij Alizonne. Ik ben begonnen als praktijk – assistente, op dit moment is mijn functie receptioniste, administratief medewerkster.

mb

Marianne Berkers - Praktijkassistente

Werkzaam bij Alizonne sinds 2010. Ik assisteer bij operaties en behandelingen. Ik ben door dr. van der Lugt getraind om diverse behandelingen zelfstandig uit te voeren. Zoals : PRP, Ulthera, Please, Alizonne Therapie. Mijn werkterrein ligt in beide klinieken

mve

Marleen van Erp - Huidtherapeute

mdw

Margriet de Wilde - Schoonheidsspecialiste

Functie praktijkassistente en schoonheidsspecialiste. Sinds 2001 werkzaam bij Alizonne. Behandelt clienten in de praktijk en geeft advies over huidverzorging.

rvdh

Rob van der Heijden - Praktijkassistent

Ik ben verpleegkundige en sinds 2011 werkzaam bij Alizonne . Ik geef als praktijkassistent zelfstandig behandelingen aan cliënten, en assisteer de arts bij haar ingrepen.

nl

Nel Lemmen - Facilitair Medewerkster

Onze missie.

Alizonne ontwikkelt op de persoon afgestemde behandelconcepten op elk gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde, waarin kwaliteit, effectiviteit en flexibiliteit voorop staan. Wij willen comfortabele en realistische behandelingen aanbieden aan iedere in gezondheid, schoonheid en welzijn geïnteresseerde cliënt, zowel in binnen- als buitenland.