skip to Main Content

We worden verlicht

Welkom in 2015 met alle goede voornemens, helaas zijn die na 2 weken vaak vergeten. Naast stoppen met roken gaat het ook altijd over de extra pondjes die we er willen af “snoepen”.

Volgens het McKinsey rapport is 2 biljoen van de bevolking obees en zal in 2030 de helft van de bevolking aan overgewicht lijden. Op RTL is Big Brother vervangen door Utopia en nu komt er een programma waarin we hele dikke mensen gaan volgen tijdens hun afvalrace. De FDA heeft wederom een medicijn goedgekeurd, wat verhinderd dat vetten uit de voeding worden opgenomen, terwijl net bewezen is dat dit niet de juiste aanpak is. Wijsheid en adviezen daarover op internet en Facebook is “zaligmakend” echter de Alizonne Therapie heeft alleen al in Engeland, voor de 3de keer op rij, een Golden Award gewonnen voor het beste “Weight loss & contour shaping program”. So I rest my case.

Hebben wij met cosmetische geneeskunde u iets nieuws te bieden betreffende uw goede voornemens?

Jazeker: 2015 is door UNESCO uitgeroepen tot “het internationale jaar van licht en op licht gebaseerde technieken”. Het belang van licht is wel duidelijk maar de reikwijdte van optische technologie in het sociaal economische leven is onzichtbaar.

Als het gaat om zonnepanelen is het nogal logisch maar dat computer monitors, tv schermen, afstandbediening, camera’s, het internet of het medische vlak zonder MRI of röntgenfoto’s volledig in het duister tasten zonder deze technologie is niet zo zichtbaar. Ook is in het nieuws gemeld dat vooral de jongere generatie door blootstelling aan teveel blauw licht ’s avonds, door I-pad’s en mobieltjes, aan slapeloosheid leiden. Als u googled op “UNESCO en 2015” leest u dat laser en LED behandelingen specifiek benoemd worden. Laserbehandelingen voor rimpels en huidverstrakking zijn bekend maar daarmee bent u toch wel een weekje uit de running.

Weet u dat laserbehandelingen ook voor schimmelnagels, overmatig zweten en huidvernieuwing zonder hersteltijd inzetbaar zijn? Weet u dat Led behandelingen volgens de nieuwste standaard ook voor Psoriasis en lymfeoedeem mogelijk zijn? Weet u dat er enkele zorgverzekeraars zijn die deze behandeling opgenomen hebben in hun vergoedingspakket? Gezien het aantal TV commercials om uw ziektekostenverzekering te herzien mag deze informatie niet onbelicht blijven. Maar het mooiste dat we u met licht te bieden hebben is toename van energie. Dat heeft u namelijk nodig om al uw goede voornemens waar te maken.

Naast het strakke regime van gezonde voeding, voldoende bewegen, werken, tijd voor vrienden en familie is de emmer vaak leeg. U komt niet toe aan een momentje “nu even niets”. Toch is dat wel nodig om uw goede voornemens langer dan 2 weken vol te houden. Als u door een LED therapie 150% meer energie krijgt moet dat toch een lichtpuntje in 2015 opleveren?

ALIZONNE NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang:

– De laatste ontwikkelingen bij Alizonne
– Gezondheids- en beautytips
– Speciaal geselecteerde aanbiedingen voor jou

We zoeken nieuwe enthousiaste collega's voor onze locaties in Amstelveen, Meijel en Vlijmen. Bekijk direct onze vacatures!

Bekijk vacatures
Back To Top