skip to Main Content
Ghislaine Janssen

Ghislaine Janssen

Ghislaine Janssen is algemeen administratief medewerker bij Alizonne. In 1998 is ze begonnen als algemeen assistent met een achtergrond als schoonheidsspecialiste.

Ze houdt zich bezig met het plannen van afspraken, de ondersteuning van de financiële administratie, correspondentie, offertes, declaraties, voorraadadministratie en bestellingen. Maar ze is vooral een gastvrouw en laat cliënten zich thuis voelen bij Alizonne.

Ghislaine vindt haar vak zo leuk omdat ze heel veel energie krijgt van haar collega’s: “We hebben gewoon een top team!” Haar doel? Zorgen dat iedere cliënt met een tevreden gevoel de deur uit gaat!

Neem contact op met Ghislaine!

[wpforms id=”206″ title=”false” description=”false”]
Alizonne beleid inzake COVID-19

Wij houden de schaar achter de hand, maar vanaf 19 maart tot en met 31 maart zijn de Alizonne praktijken gesloten voor cliënten en voor de uitvoer van behandelingen.

Wij zijn te allen tijde per e-mail op info@alizonne.nl bereikbaar en telefonisch tussen 09.00 - 12.30 uur en tussen 13.30 - 16.00 uur op 077-32083838.

Cliënten in actieve behandeling kunnen appen of bellen met het hun bekende mobiele nummer. Supplementen, dieetproducten en recepten kunnen per e-mail besteld worden op bestelling@alizonne.nl

Back To Top