skip to Main Content
Ilse Dam

Ilse Dam

Ilse werkt sinds 2001 bij Alizonne. Ze heeft een opleiding schoonheidsverzorging gedaan en met de cursus personeelsmanagement is ze een uitstekende algemene administratief medewerker.

Ze beheert de agenda’s van de therapeuten en artsen, doet financiële afhandeling, ondersteunt de personeelszaken en marketing, voorraadbeheer, afspraken met leverancier – van alle markten thuis dus!

Maar de belangrijkste rol is die van gastvrouw. Ze zorgt voor fijn contact met cliënten, krijgt energie van goede resultaten en ze is er trots op als ze ervoor kan zorgen dat er ‘rust in de tent is’.

Neem contact op met Ilse!

[wpforms id=”206″ title=”false” description=”false”]
Alizonne beleid inzake COVID-19

Wij houden de schaar achter de hand, maar vanaf 19 maart tot en met 31 maart zijn de Alizonne praktijken gesloten voor cliënten en voor de uitvoer van behandelingen.

Wij zijn te allen tijde per e-mail op info@alizonne.nl bereikbaar en telefonisch tussen 09.00 - 12.30 uur en tussen 13.30 - 16.00 uur op 077-32083838.

Cliënten in actieve behandeling kunnen appen of bellen met het hun bekende mobiele nummer. Supplementen, dieetproducten en recepten kunnen per e-mail besteld worden op bestelling@alizonne.nl

Back To Top