skip to Main Content
Margriet de Wilde

Margriet de Wilde

Margriet werkt sinds 2011 als praktijkassistente bij Alizonne. Ze heeft een achtergrond als schoonheidsspecialiste, councelor, trainer in de Alizonne Therapie en orthomoluculair therapeut.

Ze voert alle voorkomende behandelingen in de praktijk uit. Zoals behandeling en begeleiding van cliënten in de Alizonne Therapie, schoonheidsbehandelingen, laser ontharingen en nazorg bij ooglidcorrecties. Ze is ontzettend betrokken bij de cliënten en zet net altijd het stapje extra om de cliënt te helpen.

Waar ze energie van krijgt? Als mensen tevreden en blij de deur uit gaan!

Neem contact op met Margriet

[wpforms id=”206″ title=”false” description=”false”]
Alizonne beleid inzake COVID-19

Wij houden de schaar achter de hand, maar vanaf 19 maart tot en met 31 maart zijn de Alizonne praktijken gesloten voor cliënten en voor de uitvoer van behandelingen.

Wij zijn te allen tijde per e-mail op info@alizonne.nl bereikbaar en telefonisch tussen 09.00 - 12.30 uur en tussen 13.30 - 16.00 uur op 077-32083838.

Cliënten in actieve behandeling kunnen appen of bellen met het hun bekende mobiele nummer. Supplementen, dieetproducten en recepten kunnen per e-mail besteld worden op bestelling@alizonne.nl

Back To Top