skip to Main Content
Marleen van Erp

Marleen van Erp

Marleen is sinds oktober 2014 in dienst bij Alizonne als huidtherapeut. Ze heeft vier jaar Huidtherapie in Utrecht gestudeerd, met een specialisatie in licht- en lasertherapie. Daarnaast heeft ze Energy Based Devices haar eigen gemaakt door verschillende Post-HBO opleidingen. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, de Dutch Aesthetic Laser Association en haar kwaliteit staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Haar grootste passie is het uitvoeren van licht- en laserbehandelingen, waaronder het behandelen van ontharing van vooral de donkere huidtypes, couperose, pigmentafwijkingen, littekens en huidvernieuwing. Daarnaast houdt Marleen zich bezich met acne-therapie, littekenbehandelingen, lymphe drainage en is ze een zeer betrokken therapeut in de Alizonne Therapie.

Als je aan Marleen vraagt wat ze zo leuk vindt aan haar vak dan zegt ze: “Werken met een wandelende encyclopedie als Claudia van der Lugt, dat is iedere dag een eer!”

Elke dag is voor haar verschillend en ze heeft dan ook ontzettend veel plezier in haar vak.

Neem contact op met Marleen!

[wpforms id=”206″ title=”false” description=”false”]
Alizonne beleid inzake COVID-19

Wij houden de schaar achter de hand, maar vanaf 19 maart tot en met 31 maart zijn de Alizonne praktijken gesloten voor cliënten en voor de uitvoer van behandelingen.

Wij zijn te allen tijde per e-mail op info@alizonne.nl bereikbaar en telefonisch tussen 09.00 - 12.30 uur en tussen 13.30 - 16.00 uur op 077-32083838.

Cliënten in actieve behandeling kunnen appen of bellen met het hun bekende mobiele nummer. Supplementen, dieetproducten en recepten kunnen per e-mail besteld worden op bestelling@alizonne.nl

Back To Top