+31 (0) 77 320 8383 info@alizonne.nl
sl-vlijmen-verhuissll-vlijmen-verhuis

Alizonne Kliniek Meijel

Molenbaan 35
5768 RT Meijel

T 077 320 8383
F 077 320 8382
info@alizonne.nl

fp-meijel

Alizonne Kliniek Vlijmen

Wolput 39
5251 CC Vlijmen

T 077 320 8383
F 077 320 8382
info@alizonne.nl

fp-vlijmen

Klik op het menu item links voor de routebeschrijving naar onze klinieken.

Alizonne – locatie Meijel

U kunt ons per auto bereiken volgens de onderstaande aanwijzingen:

Vanaf Venlo, via de A67:

U neemt de afslag 37 Liessel/Neerkant en gaat na de afslag linksaf. De weg maakt een bocht naar rechts en meteen daarna komt u op een T-splitsing. Daar gaat u opnieuw linksaf. U rijdt nu via de “Koeweideweg” (bij de T-splitsing linksaf), de ”Veenpluisweg”, de “Vuurlinie” de “Molenpeel” op. Bij het bord “Alizonne” (aan de linkerkant van de weg) slaat u linksaf. Aan het einde van deze weg vindt u onze kliniek. Vanaf de snelweg tot aan de praktijk is het, vrijwel rechtdoor, 6 minuten rijden.

Vanaf Eindhoven, via de A67:

U passeert afslag 36 Asten/Meijel en neemt de eerstvolgende afslag 37 Liessel/Neerkant en gaat na de afslag rechtsaf. Vervolgens volgt u de aanwijzingen vanuit de richting Venlo.

Vanaf Maastricht via de A2:

U neemt afslag Weert/Nederweert en volgt de richting Venlo via de N275 tot de rotonde met de richtingaanwijzer naar Meijel. Daar volgt u die richting naar links. U rijdt nu op de N 279. Direct na het dorp Meijel volgt u de richting Neerkant en bedrijventerrein “de Wielen” naar rechts en volgt u deze weg tot de richtingwijzer naar bedrijventerrein “de Wielen”. Daar slaat u rechtsaf en volgt u de weg langs een dr iesprong (links aanhouden) naar “de Wielen”. Op het bedrijventerrein volgt u de weg (Bosrand) naar rechts (rechtdoor is een zandpad); aan het eind gaat u linksaf de Molenbaan op. Deze rijdt u helemaal uit tot het eind. Daar vindt u onze kliniek.

Vanaf Roermond:

Vanuit Roermond volgt u de N280 tot aan de afslag Haelen. Daar volgt u de richti ng Haelen/Venlo en neemt de eerste weg links richting Heythuysen en Roggel (N 279). U volgt deze weg tot u, direct na het dorp Meijel, bij de afslag Neerkant en bedrijventerrein “de Wielen” komt. Daarna volgt u de aanwijzingen vanuit de richting Maastricht .

Per openbaar vervoer:

Per trein naar station Weert, Deurne, Venlo of Roermond Bus 75 (Hermes) Deurne-Roermond v.v. tot aan busstation Meijel Bus 31 (Hermes) Venlo-Weert v.v. tot aan busstation Meijel Vanaf busstaion Meijel tot aan kliniek Alizonne: per taxi (9292 òf 0900 2000150), 25 minuten lopen òf even een telefoontje naar de kliniek (077 320 8383) om u op te laten halen vanaf het busstation.

Alizonne – locatie Vlijmen

De Alizonne kliniek – locatie Vlijmen is gevestigd in een villa op de hoek van de Wolput en de Burg. Zwaansweg. De ingang zit om de hoek aan de Burg. Zwaansweg.

U kunt ons per auto bereiken volgens de onderstaande aanwijzingen.

Vanaf ‘s-Hertogenbosch centrum:

U vertrekt in noordoostelijke richting naar de Citadellaan, daar gaat u rechtsaf de Citadellaan in, daarna gaat u linksaf naar de Van Noremborghstraat, en direct weer linksaf naar de Arnoud van Gelderstraat. U maakt een flauwe bocht naar rechts naar de Van Yselsteinstraat. Sla linksaf naar de Willem van Nassaulaan en daarna rechtsaf naar de Citadellaan. Dan gaat u rechtsaf naar de Orthenseweg, die weg wordt vervolgd naar de Orthen. De weg volgen naar de Hambakenweg daar slaat u linksaf en voegt u in op de A59. Op de A59 neemt u afslag 43, Nieuwkuijk richting Nieuwkuijk/ Haarsteeg. Dan slaat u rechtsaf de Wolput in, sla rechtsaf om op de Wolput te blijven.

U vindt onze kliniek aan de rechter zijde.

U kunt ook afslag 44 nemen, u rijdt dan door het dorp Vlijmen. Er volgen enkele rotondes deze rijdt u alsmaar rechtdoor. Na het Plein volgt de Akker en daarna de Wolput. U rijdt alsmaar rechtdoor tot aan een splitsing, waar de RABO bank een uw rechterzijde is, en onze kliniek vindt u dan aan uw linker zijde.

Vanaf `s-Hertogenbosch centraal station:

U slaat op de stationstunnel direct rechts af de Koninginnenlaan in, u neemt daarna op de rotonde de 2e afslag naar de Oranje Nassaulaan. De eerst volgende rotonde neemt u de 1e afslag naar de Koningweg. De Koningsweg houdt u rechts aan. Deze weg volgen tot aan de Vlijmense weg, daarna op de Vlijmense Weg blijven. Op de Vlijmense weg bij afslag 45, Ring West 45, gaat u links. Na circa 2 kilometer neemt u afslag 44 Vlijmen en houdt rechts aan, na 500 meter neemt u de 2e afslag op de rotonde, u passeert dan het Plein in Vlijmen. U houdt de weg aan tot aan een splitsing waarbij de RABO bank aan uw rechterzijde is en onze kliniek aan de linkerzijde.

Vanaf Utrecht/ Amsterdam via de A2:

U vertrekt in noordwestelijke richting de A2, op de A2 neemt u afslag 23-Tilburg richting Ring ‘s-Hertogenbosch-West/​Centrum/​Tilburg/​N65, deze weg volgt u naar de Randweg. Deze weg vervolgt zich naar de Vlijmenseweg houdt deze rechtdoor aan om op de Vlijmenseweg te blijven.
Er volgt een splitsing hou deze links aan en volg de borden voor Waalwijk/​A59/​Vlijmen en voeg in op A59. Op de A59 neemt u afslag 43-Nieuwkuijk richting Nieuwkuijk/​Haarsteeg, en slaat rechtsaf de Wolput in. Sla weer rechtsaf om op de Wolput te blijven. U vindt dan onze kliniek aan de rechter zijde.
U kunt ook afslag 44 nemen, u rijdt dan door het dorp Vlijmen. Er volgen enkele rotondes deze rijdt u alsmaar rechtdoor. Na het Plein volgt de Akker en daarna de Wolput. U rijdt alsmaar rechtdoor tot aan een splitsing, waar de RABO bank een uw rechterzijde is, en onze kliniek vindt u dan aan uw linker zijde.

Openbaar Vervoer:

U neemt de trein of bus naar Centraal Station s Hertogenbosch, daar neemt u de bus 135 (richting Wijk en Aalburg) rechtstreeks naar Vlijmen Wolput. U kunt ook in het centrum van Vlijmen uitstappen, genaamd Vlijmen Plein, dan is het nog 9 minuten lopen naar Alizonne.

Vanaf Tilburg via de A65:

U Vertrekt in noordoostelijke richting op de Bosscheweg/​N65, en rijdt verder op de N65. U slaat linksaf naar de Torenstraat, en volgt deze weg naar de Helvoirtsestraat. U vervolgt de weg naar de Nieuwkuijkseweg en slaat rechtsaf de Vendreef op. Daarna gaat u linksaf naar de Nassaulaan en neemt de volgende afslag rechts naar de Tunnelweg. De Tunnelweg draait iets naar rechts en gaat over in de Groen van Prinstererlaan/ Wolput. U gaat rechtsaf de Wolput in en dan vindt u onze kliniek aan de rechtse zijde.

Vanaf Waalwijk via de A59:

U vertrekt in oostelijke richting op de A59 en neemt de afslag 36-Sprang-Capelle-West. Daarna neemt u afslag 43 Nieuwkuijk richting Nieuwkuijk/​Vlijmen/​Haarsteeg, bij de rotonde neemt u de 5e afslag naar de Onsenoortsestraat, en gaat rechtsaf de Wolput in, sla rechtsaf om op de Wolput te blijven. U vindt dan onze kliniek aan uw rechter zijde.