skip to Main Content

Alizonne Therapie

Alizonne Therapie

Meer vorm, minder gewicht, evenveel spiermassa 

Je wilt snel, maar ook verantwoord afvallen onder toeziend oog van een arts. Hierbij wil je vet verliezen op plekken waar het niet hoort of gewoonweg stoort. Zo krijgt je lichaam weer vorm en behoudt het haar spiermassa. Met Alizonne Therapie bereik je dit gegarandeerd op korte termijn. Sterker nog: met alle kennis die je opdoet over de werking van jouw eigen, unieke stofwisseling ben je na dit traject in staat om jouw resultaat blijvend vast te houden. Geen jojo-effect meer.

Hoe werkt Alizonne therapie?

Een behandeling bestaat altijd uit een dieet op basis van voedingssupplementen en aminozuren gecombineerd met lichte beweging en niet-invasieve behandelingen. Dat wil zeggen dat de behandelingen óp het lichaam plaatsvinden en dus niet chirurgisch zijn. Denk aan behandelingen met ultrasound of radiofrequentie met magnetische pulsen om opgeslagen vetten vrij te maken en aan huid-bindweefselmassages om de huid te verstevigen.

Welke behandeling past bij jou?

Elk lichaam is uniek. Om jou het juiste behandeladvies te geven, hebben we veel informatie nodig. We willen namelijk weten hoe jouw lichaam is samengesteld en hoe het werkt. Zo weten we precies wat jij nodig hebt om het vet op de juiste plekken af te voeren en zelf te verbruiken en jouw lichaam weer vorm te geven. Onze arts bekijkt hiervoor jouw medische voorgeschiedenis en voert tijdens het eerste consult enkele lichamelijk onderzoeken en tests uit. Ook je bloedwaarden en orgaanfuncties worden in kaart gebracht. Zo hebben we een volledig beeld van de werking van jouw lichaam om een effectief behandelplan op maat te maken.

We bieden drie soorten behandelingen aan: 

Alizonne Therapie: Voor het verlies van veel tot ernstig overgewicht.

Duur: >12 weken, vanaf 2250,-*

===================================

Alizonne Lite: Voor het verlies van maximaal 10% lichaamsgewicht.

Duur: 6-8 weken, vanaf 1500,-*

===================================

Alizonne Kids: Voor gewichtsverlies bij (op)groeiende kinderen.

Duur: vanaf 8 weken, vanaf 1500,-*

* vanaf-prijs gebaseerd op een gemiddeld behandelplan. Na het intake-consult ontvang je een behandelplan op maat met bijbehorende kosten. Dit aanbod is altijd vrijblijvend.

===================================

Hoe ziet een behandelplan van Alizonne eruit?

Afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen en waar het vet in je lichaam aanwezig is, maken we een plan. Bij extreem overgewicht bestaat dit plan meestal uit 8 fasen. Voor Alizonne Lite zijn dit er minder. De eerste fase(n) bestaat altijd uit speciale maaltijdsuppleties ontwikkeld door onze arts, Drs. Claudia van der Lugt. In combinatie met één of meer behandelingen en lichte beweging val je hiermee in korte tijd veel af.

In elke volgende fase valt een suppletie af totdat je er geen meer nodig hebt. Vanaf dat moment draait het om het behoud van je gewicht. Hierin ligt onze kracht. Je leert welke combinatie voedingsstoffen jouw lichaam per dag nodig heeft om op gewicht te blijven en je energiek te voelen. En we geven je natuurlijk alle handvatten om dit dieet na te leven en vol te houden met onze back-up. Tijdens het gehele behandeltraject word je wekelijks begeleid door getrainde Alizonne-therapeuten en heb je periodieke controles met de arts.

 

Brochure Alizonne-therapie-gewichtsreductie

Back To Top