skip to Main Content

Alizonne Therapie

Alizonne Therapie

Als je gewicht wilt of moet verliezen is afvallen onder medische begeleiding echt een must. Je kunt met elk aangeboden dieet programma gewicht verliezen, alleen vaak wordt er dan een zware last op je lever en nierfuncties gelegd en dat is zeker niet gezond.

De weegschaal geeft alleen het verlies van de totale lichaamsmassa aan. De weegschaal werkt motiverend, beetje eraf is top, beetje erbij is frustrerend. Maar het gaat echt wel wat verder dan een getal op de weegschaal.

Is een minnetje op de weegschaal verlies van vetweefsel, of wordt dit gecompenseerd door water verlies of erger nog je spiermassa? Is een plusje toename van vet en schiet je daardoor in de stress? Wij kijken in de “black box” van je metabolisme.

De Alizonne Therapie garandeert je gewichtsverlies mét behoud van spierweefsel. Als afvallen nodig is wil je juist het vetweefsel verliezen daar waar je het stoort. Dus shaping van je lichaamscontouren. Wij kunnen 2 in 1 bewerkstelligen! Gewichtsverlies door vet vermindering van de storende vetophopingen. Dat noemen we contourshaping weight loss!

Over de Alizonne Therapie

Claudia van der Lugt heeft sinds 1997 een concept ontwikkeld gericht op snel en verantwoord afvallen, verbetering van de lichaamscontouren, stabilisatie van het streefgewicht en de optimalisering van de algehele gezondheid.

Verantwoord afvallen

Wanneer je lichaamsgewicht een BMI (body-mass index, verhouding tussen lengte en gewicht) van 25 overstijgt, is er sprake van overgewicht. Dat kan leiden tot aandoeningen zoals suikerziekte, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid en snellere veroudering.

Dat wil je uiteraard tegengaan! Afvallen zelf is niet zo moeilijk, maar om gezond en verantwoord je streefgewicht te behouden is lastiger. De Alizonne Therapie helpt je om goed af te vallen en op je streefgewicht te blijven door middel van de volgende technieken:

 • Een (niet-chirurgische) behandeling van het onderhuidse vetweefsel met ultrasonore trillingen en radiofrequentie behandelingen. Prijs 180,- per behandeling.
 • Bindweefselmassages (endermologie) voor een verbeterde doorbloeding van de huid, afvoer van vloeistoffen en vet via je lymfeklieren, inkrimpen van huidverslapping, afbraak van cellulitis en contourverbetering. Prijs 95,- per behandeling.
 • Een specialistisch persoonlijk dieet op basis van voedselsupplementen van aminozuren.
 • Regelmatige en no-nonsense 1 op 1 follow up met je behandeld arts.

Alizonne Lite!

Naast de Alizonne Therapie bieden we ook Alizonne Lite aan! Hier ligt de nadruk vooral op contourverbetering. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die graag enkele kilo’s willen afvallen, maar vooral hun lichaamscontouren willen verbeteren. Een eenvoudiger en korter programma dan de Alizonne Therapie, maar met dezelfde effectiviteit en zorg van onze specialisten.

Alizonne Kids!

Nieuw in de Alizonne Therapie is Alizonne Kids! Veel kinderen kampen met overgewicht wat kan leiden tot vergaande obesitas. Je wilt je kind gezond zien opgroeien en zoekt naar een hulpmiddel. Daarbij is Alizonne Kids! het beste plan. We hebben hiermee veel kinderen behandeld en stellen hen centraal in een 1 op 1 behandeling. Dat werkt het beste en ‘onze” kinderen worden super gemotiveerd omdat het om hen gaat en ze zien het als een gezonde leuke wedstrijd waarin zij als persoon centraal staan.

Gezond en verantwoord afvallen voor kinderen, met verregaande aandacht voor het groeiproces van een kind en persoonlijk advies en hulp bij hun gewichtsverlies: Een back-up voor de ouders.

Behandelprocedure

Of je nu kiest voor de Alizonne Therapie, Alizonne Lite! of Alizonne Kids! Ieder behandelplan is persoonlijk. Allereerst gaan we het gesprek (consult) aan waarbij we jouw wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Daaruit volgt een eerlijk en deskundig advies over de methode die het meest geschikt is. Dat geeft een goede basis voor de invulling van de behandeling met ultrasonore trillingen, radiofrequentie en de bindweefselmassage alsook een persoonlijk dieet – zodat jij op een verantwoorde manier je streefgewicht bereikt en kunt vasthouden!

Prijzen:

 • Consultatie algemeen €65,00
 • Consultatie dieetcontrole €40,00 (1x per 4 weken)
 • Endermologie (LPG) of Icoone-laser behandeling €95,00
 • Ultrasound behandeling vanaf €70,00
 • Gecombineerde Ultrasound/endermologie behandeling €180,00
 • Venus Legacy behandeling vanaf €125,00
 • Gecombineerde Legacy/endermologie behandeling vanaf €165,00
 • Gecombineerde Legacy/Icoone-laser behandeling vanaf €165,00
 • Startpakket Alizonne Therapie, eenmalig €90,00
 • Prijs dieetproducten en supplementen op aanvraag
 • BIA test € 30,00
 • Medgem test € 30,00
Back To Top