skip to Main Content

ALIZONNE HEALTH

Hoe komt u sterk, vitaal en goed in uw vel dat u met gemak uw gewicht en conditie vast houdt? Hoe houdt u alle ballen in de lucht, met alle stress vanuit uw omgeving, zonder uw eigen doel uit het oog te verliezen?

Met Alizonne Health! Door een totale verandering met bewust bewegen krijgt uw vitaliteit een flinke duw in de goede richting.

We weten het allemaal wel: gezonde en gematigde voeding, voldoende water drinken, regelmatig sporten, goed slapen, stress beperken, een beetje tevredenheid zijn de ingrediënten voor een gezonde levensstijl. De overheid en zorgverzekeringen focussen zich nu op het terugdringen van het almaar toenemende overgewicht, zelfs bij kinderen. De Alizonne Therapie voor contourvormende gewichtsvermindering doet dat echter al sinds 2001 en wij gaan nu een stap verder.

“Mij krijg je niet omver”. We lopen wat krom, schouders staan in typestand, hangen scheef op een heup of onderuit in de stoel. Niet gek dus dat je die automatische stoere, “hier sta ik” houding met rechte rug verliest. We willen niet als sardientjes in een blikje, we willen ruimte en die kun je nemen en uitstralen in je houding. Dat leert de i-Booster je aan. Met bijna automatische intelligentie wordt in een evaluatie gemeten waar je stabiliteit verliest, wat je zwakke spiergroepen zijn, hoe deze te versterken zijn en zo je houding verbeteren. Om net daar waar u meer spierweefsel wilt opbouwen, worden  focus-trainingsprogramma’s ingezet passend bij uw belastingsnivo. Het is een plateau die op u afgestemde bewegingen maakt die u moet compenseren met spieroefeningen aangegeven op een schermpje. Dit zorgt er niet alleen voor dat spiermassa toeneemt maar vooral uw coördinatie en evenwicht vanuit de hersenen verbetert. U ontwikkelt een super focus, krijgt controle en daardoor rust.

“Ik ben in vorm”. Een wasbordje hoeft ook weer niet maar een strakkere lijn en wat spieromvang vinden we wel prettig. Om daarvoor 4 keer per week in de sportschool te vertoeven is niet voor iedereen haalbaar. En zelfs dan, juist daar waar je die vormen wil, krijg je ze niet.

Wel met de Schwarzy. Die kan in hele korte tijd, zonder eigen inspanning, met 20.000 spiercontracties per sessie, heel gericht het volume en de kracht van een spiergroep verhogen. Dit is fysiek onmogelijk met fitnessoefeningen.

Voor die activiteit hebben spieren brandstof nodig wat opgeslagen is in het vetlaagje er omheen. Door een ultrasound of radiofrequentie behandeling vooraf worden deze vetten vrijgemaakt en is het direct beschikbaar voor het onderliggende spierweefsel die door de magnetische pulsen van de Schwarzy platen samentrekken.

Deze technieken zijn niet bedoeld voor gewichtsverlies maar specifiek gericht op vitaliteit, houding en het gevoel van “ik ben goed bezig”.  Uiterlijke vorm is zeker belangrijk in deze bio-psycho-sociale benadering die u fysiek en in uw hoofd in balans krijgt en houdt.

Ik heb een fijn gezin, een mooie baan, maar we moeten veel en ik heb het druk. Ik zoek balans in dit moeten en het kunnen maar wil ook goed voor mijzelf zorgen. Waar moet ik beginnen?” Alizonne Health bereikt deze body awareness door fysieke en emotionele stabiliteit.

Alizonne Health Basic

i-Booster: een elispherisch platform voor training van coördinatie, balans, houding, vorm en spiermassa vanuit de biomechanica.

i-Coone: multi micro alveolaire stimulatie middels mechanische huidbindweefsel massage voor stimulatie van lymfedrainage en huidverstrakking. Deze combinatie heeft als doel een body-brain-balans.

Alizonne Health Extra

Aan het basis behandelplan wordt een eerste stap voor volume reductie toegevoegd.

Schwarzy: door een electromagnetisch veld worden ongeveer 20.000 spiercontracties gedurende de sessie opgewekt met als doel shaping door toename van spiermassa en lokale volumevermindering door verbruik van vetweefsel.

Alizonne Health Premium

Het meest uitgebreide behandelplan combineert de ultrasound of radiofrequentie om lokaal onderhuidse vetten snel vrij te maken als brandstof voor de spiercontracties door de Schwarzy. Vervolgens een totall body training op de i-Booster, waarna een mechanische massage met de i-Coone alle afvalstoffen en melkzuurophoping afvoert en ook een externe huidgymnastiek geeft. Het resultaat is een plaatselijke volumevermindering, shaping van contouren door spieropbouw, een gezonde elastische huid, een betere coördinatie tussen mind & body, een goede lichaamshouding en awareness. Dat verstaan wij onder vitaliteit.

Tijdens een informatief consult met de arts wordt een behandelplan opgesteld welke voldoet aan wat u wilt bereiken. Hierin zullen we zeker realistisch zijn betreffende tijdsinvestering maar ook het beschikbare budget. Dit kan beperkt zijn tot  lichaamsregio of uitgebreid worden met diverse modules tot een totaal body plan.

Diverse combinaties zijn mogelijk:

Shaping: Schwarzy  voor lokaal  spiervolume & i-Coone lymfedrainage en huidversteviging.

Volumevermindering: Ultrasound voor verminderen onderhuids vetweefsel & Legacy verminderen onderhuids vetweefsel en verhogen doorbloeding.

Vitaliteit & balans: i-Booster voor spiertraining, coördinatie en blessures.

Gewichtsvermindering: Alizonne Dieet voedingsplan gebaseerd op lichaamssamenstelling en basaalmetabolisme met 2-4-wekelijkse controle. Alizonne Therapie gewichtsreductie en contour shaping.

 

Wilt u meer informatie over Alizonne Health? Wij kunnen al uw vragen beantwoorden!
U kunt het contactformulier op deze website invullen, bellen met 077-3208383 of stuur een mailtje naar info@alizonne.nl

 

 

 

 

Back To Top