skip to Main Content

Over Alizonne

Alizonne, kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde, is de kliniek waarin Drs. Claudia van der Lugt en haar team cosmetische behandelingen uitvoeren. Behandelingen die niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarin gezondheid een prominente rol speelt.

Gezondheid is schoonheid, schoonheid is gezondheid.

Onze missie

Alizonne ontwikkelt persoonlijke behandelconcepten op elk gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde. Onze cliënten voorzien we van kwalitatieve, effectieve en flexibele behandelingen. Betaalbaar voor iedereen. Comfortabel en realistisch, in ieder aspect van gezondheid, schoonheid en welzijn.

Ons team

Alizonne beschikt over een team van ervaren professionals, die allemaal hetzelfde doel nastreven: jou lekker en gezond in je vel laten zitten en laten stralen!

Preventieve geneeskunde

In het kader van preventieve geneeskunde biedt Alizonne zeer effectieve en persoonlijke behandelplannen voor onder andere gewichtscorrectie, suikerziekte, hoge bloeddruk, darmproblematiek, overmatige transpiratie en huidaandoeningen. Met behulp van uitgebreide diagnostische testen schrijven we persoonlijke lifestyle programma’s – gericht op gezond ouder worden.

Bekijk onze preventieve behandelingen.

Cosmetische geneeskunde

In cosmetische geneeskunde biedt Alizonne een zeer breed scala aan niet-chirurgische cosmetische behandelingen. Voor contourverbetering beschikken we over technieken als ultrasound, radiofrequentie, huid/bindweefselstimulatie en injectie-lipolyse.

Voor het verbeteren van de huid (behandelingen voor rimpels, littekens, pigmentatie en overbeharing) heeft Alizonne het meest uitgebreide assortiment aan technieken en de meest up-to-date technieken van Nederland. Denk hierbij aan moderne lasers, de nieuwste generatie energie gebaseerde therapieën, fillers, Botox en injectables.

Bekijk onze cosmetische behandelingen.

Alizonne klinieken

Alizonne heeft drie vestigingen. De kliniek in Meijel is gevestigd in een sfeervol verbouwde boerderij in het dorp Meijel, op de grens van Brabant en Limburg. Gelegen midden in het prachtige Peellandschap biedt deze setting vol op rust, ruimte en privacy.

De kliniek in Vlijmen is weliswaar gehuisvest in een indrukwekkend pand, maar de binnenkomst voelt als een warm bad. Toegankelijk voor iedereen! Gelegen aan de Wolput in Vlijmen, centraal in het land. Eenvoudig te bereiken via diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer.

De kliniek in Amstelveen is gevestigd aan het karakteristieke De Oude Molen in Amstelveen, aan de Amstel. Deze kliniek is gelegen aan diverse uitvalswegen en is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer.

Wij werken samen met:

Contact

We kijken graag samen met jou hoe we je kunnen helpen. Of het nu gaat om afvallen, cosmetische behandelingen of preventieve geneeskunde. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor de kwaliteiten- en geschillencommissie.

Back To Top