skip to Main Content

Een vitaal lichaam is belangrijk. Wie de energie van binnen aanwakkert, straalt dat uit naar buiten. Wil jij stralen? Wij helpen je graag om de verandering door te maken die jij zoekt. Tijdens elk moment in jouw leven. Lees meer over Alizonne en het Face Plan.

Ontdek onze vrijblijvende introductie aanbieding: Nu 50% korting op je eerste Alizonne therapie behandeling (endermologie) of een gratis Face Plan consult.

Alizonne. Laat je stralen

 


  Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in zodat wij contact met je kunnen opnemen.

  *Lees hier onze voorwaarden

  Alizonne, kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde, is de kliniek waarin Drs. Claudia van der Lugt en haar team cosmetische behandelingen uitvoeren. Behandelingen die niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarin gezondheid een prominente rol speelt. Meer informatie

  Alizonne Therapie

  Alizonne Therapie! Voor iedereen, 2 in 1! Wil je afvallen maar ook je lichaam shapen op die plaatsen waar het met een dieet alleen nooit weg gaat? Wil je fit en energiek, met een op jouw lijf geschreven lifestyle voor de lange duur, stralen? Dat kunnen wij samen met jou waarmaken door inzet van een enthousiast professioneel team van therapeuten en artsen bij Alizonne in Amstelveen, Vlijmen en Meijel.

  Lees verder

  Face Plan

  In cosmetische geneeskunde biedt Alizonne een zeer breed scala aan niet-chirurgische cosmetische behandelingen. Voor het verbeteren van de huid (behandelingen voor rimpels, littekens, pigmentatie en overbeharing) heeft Alizonne het meest uitgebreide assortiment aan technieken en de meest up-to-date technieken van Nederland. Denk hierbij aan moderne lasers, de nieuwste generatie energie gebaseerde therapieën, fillers, Botox en injectables.

  Lees verder

  Back To Top