skip to Main Content

Professionele behandelingen t.b.v. Injectables complicaties op korte termijn

Naar aanleiding van een Radar uitzending bij NPO1 op maandag 9 oktober 2023 informeren wij u over de kennis en kunde binnen Alizonne van Drs. Van der Lugt.

Doordat o.a. basisartsen onbekwaam injectables toepassen is het gevolg een verhoogd risico op  complicaties. Hierdoor houden mensen diverse klachten over aan een behandeling waarvan de intentie was zich te verfraaien en het resultaat het tegenovergestelde is. Uiteindelijk hebben ze professionele hulp nodig  van een geregistreerde aantoonbaar bekwame arts om naar een geschikte oplossing te zoeken.

Het Erasmus MC beschikt over een speciale poli voor injectables complicaties echter is hier een wachtlijst van meerdere maanden.

U bent van harte welkom bij Alizonne voor een professionele diagnose, inclusief echo-onderzoek en passende behandeling, o.a. met laser ILT door onze geregistreerde cosmetisch arts KNMG Drs. Van der Lugt. Zij beschikt over ruim 20 jaar ervaring als cosmetisch arts en heeft als eerste de ILT behandeling voor het verwijderen van permanente fillers in Nederland geïntroduceerd. We hebben  hiervoor geen wachttijden en kunnen u op onze locatie te Vlijmen en Meijel op korte termijn van dienst zijn.

Back To Top