skip to Main Content

Uitgelicht: Facelift zonder snijden

Ulthera High Frequency Focused Ultrasound, een niet-chirurgische methode voor het liften van de huid van gelaat en hals, wordt al sinds 2010 door Alizonne aangeboden. In de loop der jaren is deze spectaculaire behandeling verder ontwikkeld en is daardoor nog effectiever, vrijwel pijnloos en (niet onbelangrijk) aanzienlijk goedkoper geworden.

Een facelift tijdens lunchtijd? Met Ulthera wordt dit nu mogelijk!

Wat is Ulthera?

Het Ulthera® Systeem is een compleet nieuwe behandelmethode tegen huidverslapping. Met hoogfrequente geluidsgolven (gefocuste ultrasound) kan de huid tot 5 millimeter diep worden verhit zonder de buitenste huidlagen te beschadigen. Dit gebeurt onder real time echografie controle.

Met behulp van een handstuk wordt eerst een echo van de huid gemaakt: een opname van de huiddikte. Door de applicator tegen het gezicht te houden kan de arts op een beeldscherm de diepere huidlagen zien. Zo kan precies de juiste diepte en frequentie van de geluidsgolven worden bepaald – Ulthera wordt daarom ook wel de DeepSEE techniek genoemd. Vervolgens stuurt de arts met het handstuk ultrageluidsgolven naar de juiste diepte. De beschadiging die de hitte diep in de huid aanbrengt, triggert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam. Het gaat nieuw huidondersteunend collageen aanmaken.

Hieronder ziet u 2 voorbeelden van de Ulthera/Ultherapy behandeling (voor en na). Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

ulthera alizonne 1

 

ulthera alizonne 2

ALIZONNE NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang:

– De laatste ontwikkelingen bij Alizonne
– Gezondheids- en beautytips
– Speciaal geselecteerde aanbiedingen voor jou

Alizonne beleid inzake COVID-19

Wij houden de schaar achter de hand, maar vanaf 19 maart tot en met 31 maart zijn de Alizonne praktijken gesloten voor cliënten en voor de uitvoer van behandelingen.

Wij zijn te allen tijde per e-mail op info@alizonne.nl bereikbaar en telefonisch tussen 09.00 - 12.30 uur en tussen 13.30 - 16.00 uur op 077-32083838.

Cliënten in actieve behandeling kunnen appen of bellen met het hun bekende mobiele nummer. Supplementen, dieetproducten en recepten kunnen per e-mail besteld worden op bestelling@alizonne.nl

Back To Top