skip to Main Content

Ydun, Venus Viva en Ulthera: het opmaken van je bed

Littekens en striae wegwerken, de aanpak van pigmentvlekken, een grove poriestructuur, skin rejuvination en een egale, strakke huid. Dit realiseren klinkt als een ingrijpende aangelegenheid, waarbij je ontzettend lang uit de running bent – maar niets is minder waar.

Bij Alizonne werken we volgens een driedimensionale techniek:

Ulthera: een nieuw matras

Ulthera is een niet-chirurgische methode om je huid en gezicht te ‘liften’. Met hoogfrequente geluidsgolven wordt de huid tot 5 millimeter diep verhit, zonder de buitenste huidlagen te beschadigen. Ulthera zorgt – door de verhitting van de diepere huidlagen – dat het lichaam het oude huidondersteunend collageen beschadigd, zodat nieuw huidondersteunend collageen wordt aangemaakt. Zo ga je op een effectieve en vrijwel pijnloze manier huidverslapping tegen.

Daarom vergelijken we het ook wel met een nieuw matras – vernieuwing van het huid-onderliggende bindweefsel zorgt voor stevigheid!

Hersteltijd

De behandeling is eenmalig. Er is geen hersteltijd nodig en het resultaat wordt in de loop van 3 maanden zichtbaar. Daarom wordt dit ook wel de VIP anonymous treatment genoemd.

Venus Viva: je dekbed goed in het overtrek

De Venus Viva maakt gebruik van ‘NanoFractional Radio Frequentie’ en de SmartScan technologie om effectief je huid te verstrakken. Geschikt voor ieder huidtype, waarbij er in minder dan een half uur per zone al resultaat wordt behaald: de huid wordt zachter, gladder, strakker en oogt frisser.

Met de Venus Viva richten we op een probleemzone. De gefractioneerde golven maken niet zichtbare, kleine gaatjes in het huidoppervlak, waardoor we de huid stimuleren om nieuw collageen aan te maken. Het resultaat is een strakkere en compactere huidstructuur.

Dit is te vergelijken met je dekbed in alle hoeken van het overtrek stoppen en te zorgen dat het dekbed goed verdeeld is over het gehele overtrek – aanmaak van nieuw collageen in de bovengelegen huidlagen!

Hersteltijd

De herstelperiode van de behandelde huid is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Over het algemeen is de herstelperiode drie tot vijf dagen. Het beste resultaat behaal je in gemiddeld 2 tot 4 behandelingen, maar dat is ook afhankelijk van je huidstructuur.

Ydun: de hoes straktrekken.

De Ydun laser is non-ablatief – dat wil zeggen dat deze laser ervoor zorgt dat de bovenste huidlaag intact blijft. Het wordt onder andere gebruikt om littekens te behandelen, skin rejuvenation en striae te behandelen.

Het zit ‘m eigenlijk al in de naam. Ydun/Idun is de Deense naam van de godin van de Jeugd – en met een Ydun behandeling zorg je voor een zichtbare jongere huid. Door de verregaande technieken kunnen we gemakkelijk de behandeling, huidtype en mate van bruining selecteren. De Ydun selecteert dan automatisch de juiste instellingen, waardoor we zowel de breedte als de diepte van thermetische schade kunnen regelen. Voor jou als patiënt betekent het meer comfort tijdens en na de behandeling.

De Ydun laser behandeling is de finishing touch aan je bed: alles even goed strak maken, zodat je er ‘s avonds lekker in kunt stappen – het gummetje dat de bovenkant van de huid vernieuwd en een gladdere huid geeft met kleinere poriën.

Hersteltijd

Ook hier geldt een herstelperiode van drie tot vijf dagen en het beste resultaat behaal je van 3 tot 5 behandelingen.

Een korte recap:

MATRAS = ULTHERA, zorgt voor vernieuwing van huid-onderliggend bindweefsel wat de stevigheid levert.

DEKBED= VENUS VIVA, zorgt voor aanmaak van nieuw collageen in de bovengelegen huidlaag wat vergelijkbaar is met het wassen van je jeans die dan net even weer strakker zit.

HOESJE = YDUN, het gummetje dat de bovenkant van de huid vernieuwd en een gladdere huid geeft met kleinere poriën.

Dit concept is bedoeld om te voorkomen dat chirurgische ingrepen nodig zijn. Als je veel en diepe plooien in je gezicht hebt, is deze driedimensionale techniek niet geschikt.  

Back To Top