skip to Main Content

Ulthera (huidverstrakking)

Ulthera High Frequency Focused Ultrasound, een niet-chirurgische methode voor het liften van de huid van gelaat en hals, wordt al sinds 2010 door Alizonne aangeboden. In de loop der jaren is deze spectaculaire behandeling verder ontwikkeld en is daardoor nog effectiever, vrijwel pijnloos en (niet onbelangrijk) aanzienlijk goedkoper geworden.

Een facelift tijdens lunchtijd? Met Ulthera wordt dit nu mogelijk!

Wat is Ulthera?

Het Ulthera® Systeem is een compleet nieuwe behandelmethode tegen huidverslapping. Met hoogfrequente geluidsgolven (gefocuste ultrasound) kan de huid tot 5 millimeter diep worden verhit zonder de buitenste huidlagen te beschadigen. Dit gebeurt onder real time echografie controle.

Met behulp van een handstuk wordt eerst een echo van de huid gemaakt: een opname van de huiddikte. Door de applicator tegen het gezicht te houden kan de arts op een beeldscherm de diepere huidlagen zien. Zo kan precies de juiste diepte en frequentie van de geluidsgolven worden bepaald – Ulthera wordt daarom ook wel de DeepSEE techniek genoemd. Vervolgens stuurt de arts met het handstuk ultrageluidsgolven naar de juiste diepte. De beschadiging die de hitte diep in de huid aanbrengt, triggert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam. Het gaat nieuw huidondersteunend collageen aanmaken.

Hieronder ziet u 2 voorbeelden van de Ulthera/Ultherapy behandeling (voor en na). Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

ulthera alizonne 1

 

ulthera alizonne 2

Back To Top