skip to Main Content
claudia van der lugt

Claudia van der Lugt

In 1997 heeft Claudia van der Lugt Alizonne opgericht. Ze heeft Geneeskunde gestudeerd in Groningen, apprenticeships ‘use of lasers’ en ‘use of energy based devices’ gedaan aan respectievelijk Stanford University en Seattle University in de Verenigde Staten en diverse opleidingen op het gebied van anti-aging, injecties en nog veel meer.

Tijdens haar stages die ze gevolgd heeft in het – aan de Universiteit van Groningen gerelateerde – academisch hospitaal op Curacao (afdeling trauma care) deed Claudia veel kennis en ervaring op over kleine chirurgische ingrepen en wondgenezing. Daar werd ze getriggerd door de gevolgen van overgewicht op wondgenezing en de invloed daarvan op gezondheid. Dat heeft haar bewogen om naar niet-chirurgische behandelingen te zoeken, die vetweefsel verminderen en de huid stimuleren tot samentrekking. Hieruit is de Alizonne Therapie komen rollen – met succes!

Als je aan Claudia vraagt hoe een normale werkdag eruit ziet, krijg je als antwoord: “Ik heb nooit een normale werkdag”. Multitasken en functioneren als een spin in het web is hoe ze haar rol beschrijft. Iedere cliënt heeft een eigen vraag, die ze niet als standaard kan en wil behandelen.

Als Claudia thuis komt is het eerste wat ze doet haar kleine kater Bartje begroeten en haar trouwe viervoeter Copain uitlaten. Ze heeft een groot inlevend gevoel en een klein hartje voor mensen, maar ook zeker voor dieren. Dit leidt tot haar streven naar ‘nooit opgeven’ en zoeken naar de beste oplossing binnen haar bereik!

Neem contact op met Claudia!

[wpforms id=”206″ title=”false” description=”false”]
Back To Top