skip to Main Content

Pigmentatiebehandeling

Goedaardig gepigmenteerde afwijkingen van de huid zijn er in vele vormen. Sproeten, bij sommige mensen in overvloed aanwezig, behoren ook daartoe. Moedervlekken, zijn vaak al vanaf de geboorte aanwezig of ontstaan op latere leeftijd, evenals de ouderdomsvlekken. Na sommige huidziekten kunnen bruine verkleuringen ontstaan. Dankzij het feit dat de IPL-apparatuur in staat is lichtpulsen in een veelheid van verschillende golflengten (kleuren) te produceren is het mogelijk gekleurde huidveranderingen makkelijker te verwijderen.

Het licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de huid, waardoor de vlek afgebroken wordt. Het omringende weefsel en de erboven liggende huid blijft hierbij intact omdat deze niet gevoelig is voor de gekozen golflengte van de lichtbundel. Na de behandeling verdwijnt de vlek langzaam, doordat de restanten ervan door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd.

Alizonne beleid inzake COVID-19

Wij houden de schaar achter de hand, maar vanaf 19 maart tot en met 31 maart zijn de Alizonne praktijken gesloten voor cliënten en voor de uitvoer van behandelingen.

Wij zijn te allen tijde per e-mail op info@alizonne.nl bereikbaar en telefonisch tussen 09.00 - 12.30 uur en tussen 13.30 - 16.00 uur op 077-32083838.

Cliënten in actieve behandeling kunnen appen of bellen met het hun bekende mobiele nummer. Supplementen, dieetproducten en recepten kunnen per e-mail besteld worden op bestelling@alizonne.nl

Back To Top